ZAREGISTRUJTE SA NA ODBER INFO. E-MAILOV

Blog

  1. Pracovná doba a expedícia tovaru počas sviatkov

    Počas sviatočného obdobia pracujeme v obmedzenom pracovnom režime. Obmedzená pracovná doba bude trvať od 22.12. 2023 do 8.1.2024. Ďakujeme Vám za pochopenie a prajeme Vám krásne sviatky!

    Čítaj viac »
  2. Dezinfekčný prostriedok na rôzne povrchy - účinný na 99% proti vírusom

    Predstavujeme Vám jedinečný dezinfekčný prostriedok na pevné plochy od spoločnosti Simple Solution v spolupráci s Byotrol plc., ktorý má preukázanú biocídnu účinnosť na odstránenie až 99,99% baktérií a vírusov (vrátane Koronavírusu COVID−19).

    Čítaj viac »
  3. Sáčky na exkrementy, aké a prečo?

    Ako zodpovedný majiteľ po svojom psovi pravdepodobne pravidelne odpratávate jeho odpad z exkrementov. Vaša uvedomelosť vedie ku krajšiemu, zdravšiemu a bezpečnejšiemu životnému prostrediu. Robíte životnému prostrediu viac škody ako osohu?

    Čítaj viac »
  4. Môže rastlinná strava vyliečiť psie choroby?

    Podľa nových štúdií je možné, že čisto rastlinná strava pre psa dokáže zlepšiť celkový zdravotný stav zvieraťa, tak ako je to aj u ľudí.

    Čítaj viac »
  5. Bramble, pes vegán

    Jeden s najdlhšie žijúcich psov je podľa Guinessovej knihy rekordov sučka border kólie Bramble, ktorá sa dožila vo Veľkej Británii až 27 rokov. Prečo je to dôležité? Bol to pes, vegán.

     

    Čítaj viac »
  6. Pes vegetarián či dokonca vegán?

    pes vegetarian,vegan

    Vedeli ste, že psy sú všežravce...a to doslova?

    Čítaj viac »
  7. Vegánske krmivo BENEVO

    Spoločnosť Benevo je nezávislá spoločnosť na výrobu krmív pre domáce zvieratá so sídlom v meste Hampshire vo Veľkej Británii, ktorá je 100% rodinným podnikom vo vlastníctve vegetariánov.
    Čítaj viac »
  8. Turistika so psom - užite si to spolu

    Turistika a pes jednoducho patria k sebe! Počas dlhšej či kratšej túry je dobré mať so sebou to správne vybavenie, ktoré vás síce príliš nezaťaží, ale udrží vás a vášho spoločníka v príjemnej pohode. 

    Čítaj viac »
  9. Kempovanie so psom - a vybavenie ktoré oceníte

    Ak máte radi prírodu, udržiavate aktívny životný štýl a máte psa...odporúčame vám vyskúšať si kempovanie so psom. Kemping so psom sa stal tak populárny, že už má táto aktivita aj svoj vlastný deň? Je ním 5 september!

    Čítaj viac »
  10. Behanie so psom - čo sa vám bude hodiť

    Dobré vybavenie k behu so psom patrí a vôbec toho nemusíte mať veľa. Kvalita prevýši kvantitu. Pás na behanie so psom či kvalitný postoj pre psa je určite základom vybavenia každého bežca či majiteľa psa.

    Čítaj viac »
Posts loader