logo-PWW

Článok o nás v prestížnom medzinárodnom časopise PET WORLDWIDE

Január 2018 - Novinky a články o aktuálnom vývoji v medzinárodnom PET priemysle sa môžete dozvedieť v prestížnom dvojmesačníku PET WORLDWIDE, ktorý aktuálne v mesiaci Január uverejnil článok o našej spoločnosti v sekcii Distribúcia. Sme potešení, hrdí a tešíme sa, že si našu prácu všili.

Časopis každé 2 mesiace prináša aktuálne informácie a správy o príslušných veľtrhoch, správy o krajinách so štatistikami a analýzami v danom sektore, prináša profily výrobcov domácich výrobkov a v neposlednom rade informuje o nových a inovatívnych výrobkoch. Je to časopis, ktorý si prečíta každý zanietený podnikateľ z PET sveta.

Šéfredaktor časopisu Ralf Majer-Abele zhrnul momentálne dianie na trhu slovami „Stále viac a viac výrobcov v sektore spotrebného tovaru pre domáce zvieratá zvažuje uvádzanie svojich výrobkov na trh prostredníctvom selektívnej distribučnej siete. Niektoré spoločnosti to robia už teraz..“ Tento trend bude i podľa nás len narastať, nakoľko v posledných rokoch množstvo, najmä vysokokvalitných výrobkov, často stráca na svojej  hodnote z dôvodu zlej prezentácie či predajov v strate cez online mega obchody, kde je neustály cenový boj.

Tento trend nahráva kvalitným distribučným spoločnostiam, akou je aj blue gray,s.r.o. (petpark).

Zaradenie výrobkov do našej distribúcie neprebieha jednoducho, nakoľko sa snažíme ponúkať len vysokokvalitné produkty a spolupracujeme len so serióznymi svetovými výrobcami.  Kladieme dôraz na kvalitnú prezentáciu výrobkov a výrobcov, dodržiavame cenovú politiku výrobcu a zakladáme si na kvalitnom zákazníckom servise či distribúcii tovaru k zákazníkom. Sústredíme sa skutočne na to, čo dokážeme robiť najlepšie a tým je výber kvalitných produktov a dodržiavať vysoké štandardy pri komunikácii s našimi zákazníkmi. Veríme, že ste s nami spokojní a budete aj naďalej.

petpark.sk

 

Linka na stiahnutie dokumentu v PDF -  Linka na stiahnutie TU

 

Prestížny dvojmesačník PET WORLDWIDE uverejnil článok o našej spoločnosti v sekcii Distribúcia. Sme potešení, hrdí a tešíme sa, že si našu prácu všimli.

  Pet Worldwide

 

 

Článok o našej spoločnosti

  Pet Worldwide

 

Linka na stiahnutie dokumentu v PDF -  Linka na stiahnutie TU