Kempovanie so psom - a vybavenie ktoré oceníte 

Ak máte radi prírodu, udržiavate aktívny životný štýl a máte psa...odporúčame vám vyskúšať si kempovanie so psom. Vedeli ste o tom, že kempovanie so psom sa stalo tak populárne, že už má táto aktivita aj svoj vlastný deň? Je ním 5. september!
Základom je vybrať si správny kemping s dostatočným vybavením, a keby ste sa vybrali do neoznačeného kempingu, stačí vám vhodné vybavenie pre seba a pre vášho štvornohého priateľa.

 

Čo si teda pribaliť k vášmu vybaveniu?

 

Ponúkame vám špeciálne vybavenie na pohodlné kempovanie so psom a to kdekoľvek. Pri zakladaní stanu iste oceníte špeciálny systém Ruffwear Knot-a-Hitch™Ide o kempingový závesný systém pre psov inšpirovaný horolezeckými pomôckami. Tento komplexný a intuitívny systém, ktorý je navrhnutý špeciálne na kempovanie, umožňuje psom pohybovať sa vo vašom tábore a zároveň zostať na vodítku. Vďaka nemu môžu psy preskúmať svoje nové prostredie, zatiaľ čo vy pripravíte váš základný tábor, či uvaríte večeru. Vhodná cestovná miska na vodu a jedlo pre psa vám ušetrí starosti s podávaním večere a dôležitej vody počas dňa. Na výlety cez deň poslúži kvalitné vodítko, alebo batoh pre psa kde mu môžete nabaliť vlastnú vodu!

 

závesný kempingový systém Knoat a Hitch

 Závesný kempingový systém Knot-a-Hitch™  

Ruffwear Knot-a-Hitch ™ je kempingový závesný systém pre psov inšpirovaný horolezeckými pomôckami. obsahuje silné kernmantle lano, ktoré môže byť natiahnuté medzi dvoma stromami alebo pripevnené k stĺpu pomocou ľahko použiteľného napínacieho systému navrhnutého spoločnosťou Ruffwear.

Závesný kempingový systém Ruffwear Knot-a-Hitch™

Cestovná taška na krmivo Kibble Kaddie

Cestovná taška Kibble Kaddie je cestovný systém vhodný na skladovanie psích potravín. Kompaktný a pohodlný dizajn umožňuje jednoduchú prepravu, skladovanie a dávkovanie krmiva. Krmivo sa vydáva cez bočný otvor. Do vonkajšieho vrecka sa zmestia skladacie misky a ďalšie pre dobrodružstvá dôležité veci. Kapacita: 10L

Cestovná taška na krmivo Kibble Kaddie

ilustracia tien

 Miska pre psa Ruffwear Quencher Cinch Top 

Ruffwear Quencher Cinch Top™ je upravená verzia originálnej skladacej misky pre psov Quencher™. Integrovaný uzáver so šnúrkou uskladní krmivo na vašich cestách a toto je tak kedykoľvek prístupné na podávanie potravy. Skvelé pre hladných psov na cestách, v základnom tábore alebo na výletoch. K dispozícii v dvoch veľkostiach.

Miska pre psa Ruffwear Quencher Cinch Top

Miska pre psa Ruffwear Basecamp™ Bowl

Basecamp - základný tábor je miesto, kde dobrodruhovia chodia na osvieženie a občerstvenie medzi výpravami. Táto miska na jedlo a vodu z nehrdzavejúcej ocele zostane pevne na svojom mieste vďaka základni potiahnutej silikónom. Dno misky je tvarované tak, aby sa jedlo, alebo voda zhromažďovali uprostred a boli tak ľahko dostupné.

Miska pre psa Ruffwear Basecamp™ Bowl

 Batoh pre psy Ruffwear Singletrak™ Pack 

Vďaka dvom zabudovateľným a skladateľným fľaškám (mechom) na vodu s objemom 0,6L, dvom vreckám na drobnosti či pamlsky a piatim bodom prispôsobenia, je tento batoh pre psy Ruffwear Singletrak ™ Pack skvelou voľbou pre vaše spoločné jednodňové výlety do prírody.

Batoh pre psy Ruffwear Singletrak™ Pack

Fľaša na vodu Kurgo Gourd Water Bottle & Bowl

Výnimočná fľaša na vodu pre ľudí na cestách so psami, ktorý milujú dobrodružstvá. Jej hlavná časť, fľaša, poslúži na vodu pre vás aj pre psa. Vy sa z nej napijete zhora. Z fľaše odpojíte misku a nalejete do nej vodu pre svojho štvornohého spoločníka. Vyrobená z PVC bez BPA.

Cestovná fľaša na vodu Kurgo Gourd Water Bottle & Bowl

ilustracia tien

 

Niečo proti kliešťom?

 

Parazity číhajú na nás a našich psov v každom ročnom období, preto je najlepšie sa pred nimi vhodne brániť. Dá sa im predchádzať použitím drogérieultrazvukových odpudzovačov aj špeciálnych elektronických hrebeňov. Antiparazitné šampóny pre psov odpudzujú kliešte a blchy a upokoja jeho pokožku. Vôňa esenciálnych olejov obsiahnutých v šampónoch parazitom značne prekáža. Kozmetika je navyše plná vitamínov a zabezpečí vášmu psíkovi lesklú srsť. Ultrazvukové odpudzovače parazitov sa vyrábajú vo forme príveskov rôznych farieb a predstavujú ekologické riešenie, tu nájdete účinnú ochranu pre Vášho štvornohého kamráta aj pre vás.

ilustracia tien

 

Určite zostanete aj na noc

 

Ak váš pes nie je zvyknutý na dlhý pobyt vonku, najmä cez noc, tak mu ho spríjemnite vhodnou podložkou na ležanie, skladateľným pelechom, či dokonca jeho vlastným spacákom, ktorý ho odizoluje od chladivej a tvrdej zeme. Veď aj on si na konci dňa zaslúži kvalitný oddych a vám to nezaberie vo výbave veľa miesta. Pre lepšiu viditeľnosť psa večer mu na obojok, alebo postroj založte kvalitné svetlo, aby ste mali prehľad kde sa nachádza ak je voľne pustený. 

Pelech pre psa HIGHLANDS SLEEPING BAG

Je zbaliteľny, odolný spací vak pre udržanie tepla, pohodlia a izoláciu na cestách. Ľahká syntetická izolácia poskytuje teplo a ochranu pred tvrdými, studenými povrchmi a ľahko sa zloží do priloženého vrecka.

Pelech pre psa HIGHLANDS SLEEPING BAG

Svetlo pre psa, Ruffwear - The Beacon

Je vysoko výkonné bezpečnostné svetlo pre psy, ktoré pomáha udržiavať ich viditeľnosť pri slabom osvetlení, alebo nepriaznivom počasí. Svetlo je nabíjateľné, obsahuje voľnu až 3 farieb a 3 režimov svietenia.

 Bezpečnostné svetlo pre psa, Ruffwear - The Beacon™

 ilustracia tien

 

Určite si zaslúži odmenu

Za dobre zvládnuté spoločné aktivity psa určite radi odmeníte v podobe dobrého pamlsku taštičky na odmeny pre psa. Ak so psom behávate často, pozorujte či netreba upraviť aj kŕmnu dávku na deň. Ak pes chudne, zvýšte prísun kvalitného krmiva. 

Taštička Ruffwear Stash Bag™

Ruffwear Stash Bag™ je šikovný zásobník na sáčky, ktorý sa dá pripojiť k ľubovoľnému vodítku Ruffwear. Taštička má obojsmerný zips, vnútorný háčik na kľúče ako aj vnútorné vrecko slúžiace ako organizér pre vaše najdôležitejšie veci.

Taštička Ruffwear Stash Bag™

 

Tasticka stash Bag 

Taštička na odmeny Ruffwear Treat Trader™ Bag

Taštička na pamlsky má vodotesnú vnútornú vložku a vodeodolná vonkajšiu tkaninu plášťa, ktorá chráni pamlsky od vonkajších vplyvov. Taštička na pamlsky sa jednoducho otvára ťahom jazýčka a jej magnetický uzáver vás uistí o jej zatvorení.

Taštička na odmeny Ruffwear Treat Trader™ Bag

 

Tasticka Treat Trader 

 ilustracia tien

 

Doplnok výživy pri náročných výkonoch

Po dlhodobej aktivite v prírode môže pomôcť doplnok výživy pre psy, alebo ak ste na rušnom mieste aj prírodné ukľudňujúce žuvacie tablety pre psy.  Ak denne udržiavate chrup vášho miláčika v perfektnom stave, pribaľte si čistiace utierky na zuby, alebo aj na oči  či uši. Prípadne si pribaľte aj bezoplachový šampón ak sa psík vyváľa počas pobytu v niečom „voňavom“. Šampón na prírodnej báze oceníte, ak nechcete v prírode zanechať po vašom pobyte žiadnu stopu naviac.

Žuvacie tablety na podporu kĺbov pre psy, VET´S BEST

Vet's Best žuvacie tablety na podporu kĺbov sú doplnok pre psov, ktorý pomáha podporovať normálnu, zdravú chrupavku, spojivové tkanivo a mobilitu kĺbov. Prírodné zložky sú vedecky optimalizované pre lepšiu absorpciu a trávenie, aby tak mohli maximalizovať svoju účinnosť. Sú vhodné pre veľké plemenné psy a psy malého plemena staršie ako 1 rok a obzvlášť dobré pre seniorov.

Žuvacie tablety na podporu kĺbov pre psy, VET´S BEST ilustracia tien

 

 

Dbajte aj na ochranu prírody

V neposlednom rade nezabúdajte na udržiavanie čistoty okolia kde sa so svojim chlpáčom nachádzate a pribaľte si do výbavy aj kvalitné, ekologické sáčky na exkrementy. Iste vám k sáčkom poslúži aj púzdro na ich uskladnenie.

Vrecká na exkrementy Beco, 60 ks, s pepermintovou arómou, ekologické

Vrecká na exkrementy Beco, 60 ks, s pepermintovou arómou sú ekologické a prirodzene biologicky rozložiteľné. Sú dostatočne hrubé a zmestia sa do väčšiny púzdier na vrecká. V 1 balení je 60ks / 4 rolky po 15ks sáčkov.

 

Vrecká na exkrementy Beco, 60 ks, s pepermintovou arómou, ekologické

 

ilustracia tien