Tetra-Castanho1

Bez_obilnin_katagoria Tetra-Castanho

Explózia chuti, ktorá premení pravidelné jedlo na výnimočný zážitok.

SKUTOČNE NA 100% BEZOBILNINOVÉ MOKRÉ KRMIVO PRE psov.

S 88% alebo 89% čerstvých surovín a 0% obilnín, receptúry mokrého krmiva poskytujú zdravú, kompletnú a vyváženú potravu pre Vášho psa. V užitočnom a na životné prostredie priateľskom 375g obale Tetra Paku, je chuť a čerstvosť daného mokrého krmiva zážitkom pre Vášho psa. Pre zaistenie ešte väčšej pestrosti , pridajte jedno balenie mokrého krmiva spoločne ku dávke suchého krmiva Naturea, čím zaistíte zdravší a bohatší život Vášho miláčika.

STRAVA NA 100% BEZ OBILNÍN

Strava bez obilnín je voľbou pre tých, ktorí chcú napodobniť prirodzenú stravu psa, zlepšiť jeho zdravé stravovacie návyky, znížiť riziko potravinových alergií a zabezpečiť lepší a dlhší život.

A je ľahké pochopiť, prečo:

V porovnaní s typickými konzervovanými potravinami, bezobilninová strava Naturea® je založená na báze bielkovín, obsahuje viac mäsa a rýb, rovnako ako ľahko-stráviteľných živočíšnyvh tukov.

Skutočne bezobilnonové mokré krmivo pre psov je zložené minimálne s 88% čerstvého mäsa alebo rýb, obsahujúce proteíny presne také ako sa nachádzajú vo voľnej prírode. Ľahko stráviteľné ingrediencie, zelenina s prírodnými antioxidantmi a oleje pre optimálnu rovnováhu tukov. Mokré krmivá sú balené v obaloch Tetra Pack, zaručujúce čerstvosť chuti od prvého do posledného sústa.

Starostlivo vyvážené zdroje bielkovín a tukov, pomáhajú udržiavať ideálnu telesnú hmotnosť. A rovnako ako všetky Naturea® krmivá, mokré krmivá pre psov neobsahujú žiadne vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, kukuricu, pšenicu, sóju, ryžu ani lepok a používame iba prírodné konzervačné látky ako sú vitamín E a tokoferoly.