Ruffwear logo

 

Zakladateľ spoločnosti Ruffwear, Patrick Kruse, od začiatku skúmal možnosti a spôsoby života vonku - či už na bicykli, rogale či lodi. Vždy hľadal spôsoby, ako zapojiť svojich psích spoločníkov do všetkých svojich dobrodružstiev.

Jeho spoločnosť je dnes na celom svete známa pod názvom Ruffwear. Počas celej doby zostali verní vášni pre zlepšovanie a inšpiráciu pre outdoorových dobrodruhov a ich psích spoločníkov.

 

Spoločnosť Ruffwear už od založenia spoločnosti v roku 1994 robili veci vždy trochu inak. Sú poháňaní spoločnou vášňou pre spojenie človeka a jeho psa. Sú dobrodružná a zvedavá skupina. Veria v čestnosť, transparentnosť a integritu a ctia si navzájom svoju tvrdú prácu tým, že ponúkajú vďačnosť a spätnú väzbu. Správajú sa navzájom ako rodina s podporou a dôverou. A! Bavia sa. Prejdú sa na lyžiach, pešiu turistiku či rafting. Stretávajú sa okolo raňajkového stola či pive. Sú vášniví a milujú to, čo robia. „Sme vášniví a milujeme to, čo robíme. Niekedy plačeme od radosti alebo frustrácie spoločne - možno sme trochu citliví, ale áno, sme "psí" ľudia.“

 

Definícia úspechu spoločnosti zahŕňa prevzatie zodpovednosti voči našej komunite a našej planéte. Niekedy vyhlásenia ako "robiť dobre tým, že robíme dobre", znamená pre nás to, že vedieme naše podnikanie spôsobom, ktorý maximalizuje dobré, čo môžeme urobiť vo svete, pričom si uvedomujeme vplyv, ktorý máme na planéte. Preto sme odhodlaní pokračovať v procese skúmania a zlepšovania našich výrobkov a našich postupov s cieľom zvýšiť pozitívne vplyvy nášho podnikania a zároveň znížiť zbytočné škody.

Ruffwear je hrdý na to, že spolupracuje s organizáciami, ktoré zdieľajú ich presvedčenie. Sú presvedčení, že prostredníctvom partnerstiev môžu skutočne dosiahnuť vplyv, vytvoriť príležitosti, ktoré posilnia väzbu medzi ľuďmi a ich psami a zabezpečia, že dobrodružstvá prídu.

 

ilustracia tien

 

 Oblečenie pre psov RUFFWEAR

Ruffwear - oblecenie pre psov

 
Pozrieť komplet ponuku
 

 ilustracia tien

 

 Postroje pre psov RUFFWEAR

postroj pre psy Front Range Harness

 

 
Pozrieť komplet ponuku
 

 

ilustracia tien

 

 Vodítka pre psov RUFFWEAR

voditka pre psy Ruffwear

 
Pozrieť komplet ponuku
 

 

ilustracia tien

 

 Obojky pre psov RUFFWEAR

obojky pre psy Ruffwear

 
Pozrieť komplet ponuku
 

 

ilustracia tien

 

 Topánky pre psov RUFFWEAR

topanky pre psy Ruffwear

 
Pozrieť komplet ponuku

 

 

ilustracia tien