Obojky proti štekaniu skúsenosti

 

obojky proti stekaniu

Časté a hlučné štekanie? Pomôžeme vám!

Aj vy každé ráno odchádzate do práce a váš psík za dverami neustále plače? Už sa párkrát stalo, že vám susedia vyklopkávali na dvere, pretože váš psík neprestajne štekal? Alebo ste si len pred nedávnom zaobstarali šteniatko a radi by ste ho naučili želanému správaniu? Ste na konci so silami a trpezlivosťou? Nezúfajte a pozorne čítajte ďalej!

Že už si neviete predstaviť to ticho, keď odchádzate ráno z domu? Pri návrate z práce ste každý krát nervózne v očakávaní, či budete svojho štvornohého miláčika počuť štekať až na ulicu? S Obojkom proti štekaniu toto všetko môže byť minulosťou! Urobte seba, svojho psíka a v neposlednom rade aj svoje okolie šťastným a zaobstarajte pre svojho chlpáča Obojok proti štekaniu.

Štekanie patrí medzi základné inštinkty psov, rovnako ako rozprávanie u ľudí. V prípade, že stráži dom alebo byt, oznamuje príchod človeka či reaguje na niečo, čo sa mu nepáči, je štekanie nielen prirodzené, ale priam žiaduce. Často sa však stáva, že to zviera začne preháňať. Prudko reaguje na všetko a všetkých. Štekotom reaguje takmer vždy, dokonca aj v noci. Ak pes šteká aj vtedy, kedy by nemusel a nemal, je potrebné zakročiť.

 

Ako obojky proti štekaniu fungujú?

Pýtate sa, ako môže nejaký obojok vyriešiť neprestajné štekanie a zavýjanie môjho psa? Jednoducho! Všetky zariadenia a obojky proti štekania sú aktivované správaním psa. Znamená to, že sa pes vždy môže vyhnúť nepríjemnej korekcii upravením svojho správania. Pes vždy kontroluje vysielanie korekcie - nie majiteľ psa. Takto sa pes učí menej alebo vôbec neštekať a tak sa vyhnúť korekcii.

Obojok proti štekaniu detekuje štekanie a aktivuje sa výlučne pomocou vibračného senzoru. Obojok je aktivovaný vibráciami pri prvom zaštekaní, následne vydá prvý varovný zvukový signál. Ak pes opätovne zašteká, obojok vyšle korekciu, ktorá môže byť podľa typu obojku statická, vibračná, sprejová alebo zvuková.  Pri väčšine protištekacích obojkov sa intenzita varovných signálov stupňuje ak pes neprestáva štekať. Prémiové značky ponúkajú aj kvalitnejšie technológie, ktoré vám pomôžu nielen pri štekaní psa ale aj pri zavýjaní.  Obojky proti zavýjaniu nájdete TU

tien

Ako odnaučiť psa štekať

Väčšinou sa stáva, že len slovné zahriaknutie nestačí. Zviera sa počas štekania dostáva do akéhosi tranzu, v ktorom ho nič iné nezaujíma len objekt, človek či situácia, na ktorú sa práve zameral. Ak nedokážete svojho miláčika sami odnaučiť tomuto zlozvyku, máte dve možnosti. Buď sa zveriť odborníkovi, cvičiteľovi, ktorý sa s ním popasuje alebo staviť na overený a účinný obojok proti štekaniu.

V prvom rade je dôležité poznamenať, že pod spomínaným názvom sa neskrýva žiaden sadistický a bolestivý zákrok. Zviera pociťuje, že sa mu deje niečo nepríjemné, no jeho fyzické i duševné zdravie nie je v žiadnom prípade poškodzované. Daný obojok sa najčastejšie vyberá podľa plemena a povahy zvieraťa. Všetky sú však cenovo dostupné i kvalitné. V prípade, že váhate, ktorý by bol najvhodnejší, neváhajte a kontaktujte nás. Radi vám poradíme a pomôžeme.

 

Ako si správne vybrať obojok proti štekaniu.

Ak sa chcete rozhodnúť, ktoré riešenie a ktorý obojok proti štekaniu je pre vás a vášho psa správny, zvážte hlavne aký typ korekcie preferujete, váhu psa  a temperament vášho psa. Jednotlivé obojky proti štekaniu sa líšia rôznymi funkciami a technológiami. Máte veľkého alebo malého psa? – oceníte obojky proti štekaniu určené hlavne podľa váhy psov. Nielen šteká ale aj zavýja – obojky proti zavýjaniu sú práve pre vás. Chcem obojok pre jedného psa alebo statickú jednotku proti štekaniu pre viacerých psov?

 

Viac info ako si správne vybrať obojok proti štekaniu je v našom článku   TU

 

tien

 

obojky proti stekaniu

 

 

 
Pozrieť komplet ponuku