Fľaky na čalúnení a nepríjemný zápach, ktorý naznačuje prítomnosť zvieraťa v domácnosti, sa môžu stať minulosťou, pokiaľ natrafíte na tie správne čistiace prostriedky. My sme také objavili a radi sa s vami podelíme o naše dobré dojmy. Výrobca Simple Solution ako prvý zaradil do svojej ponuky enzymatické čističe, ktoré rozkladajú organické látky a nadobro zničia všetky nečistoty.

Účinné v boji proti značkovaniu

Určite ste už mali tú česť upratovať s čistiacim prostriedkom, ktorý síce nádherne voňal, avšak špiny vás nezbavil. Kedysi bolo v móde pracovať systémom – čo je mokré, to je čisté. Dnes, keď už pomaly každá domácnosť vlastní psa alebo mačku, týmto spôsobom svoje obydlia čistiť nemôžeme. Aj keď svojmu zvieraciemu maznáčikovi venujete dostatok pozornosti a staráte sa o jeho hygienu, jeho telo zanecháva na čalúnení špinu a zápach. Niekedy nám znečistí poťahy jedlom, inokedy slinami a najmä v začiatkoch, keď ho ešte len vychovávame, často aj vlastným močom. Kto navyše vlastní sučku, zaiste sa stretol aj s nepríjemnými škvrnami od krvi, a tú je len veľmi ťažké odstrániť.

Výrobca Simple Solution prišiel na trh s fantastickými výrobkami, ktoré vás raz a navždy zbavia starostí s upratovaním. Ich čistiace produkty sú také účinné, že sa pri odstraňovaní fľakov ani nenarobíte. Produkty buď aplikujete priamo na znečistený povrch, alebo z nich pridáte do práčky či prípravku na tepovanie čalúnenia. Špeciálne zloženie odstraňovača škvŕn a zápachu sa od bežných prostriedkov líši tým, že zápach iba neprekrýva, ale ho skutočne odstraňuje, a to vďaka pro-baktériám, ktoré produkujú čistiace enzýmy. Tie sa aktivujú vždy, keď natrafia na organické látky. Rýchlo zaregistrujú aj stopy moču a efektne ho zničia. Čo je výsledkom? Keď vaše zvieratko nezaregistruje známy zápach, necíti potrebu na dané miesto opakovane močiť.

 

Zbohom, špina!

Spoločnosť Simple Solution nás svojím prístupom nadchla. Na jej výrobkoch vidieť snahu neustále sa zlepšovať, preto sa už na celom svete objavujú chovatelia, ktorí na extra účinné čistiace prostriedky nedajú dopustiť. Simple Solution už viac ako 30 rokov pracuje na riešeniach, ako naše domácnosti udržať hygienicky čisté, voňavé a ako prinútiť našich domácich miláčikov správať sa inteligentnejšie. Keďže sú súčasťou našej rodiny a života, bolo by netaktné zbaviť sa ich len preto, že sa s nimi doma necítime dobre. Vlastniť domáce zvieratko by nám malo spôsobovať radosť a nie trápenie. S čistiacimi prostriedkami Simple Solution si vytvoríte hygienické prostredie už v priebehu pár minút. Ich zloženie v súčasnosti dosiahlo takú úroveň, že sa zbavíte aj odolných škvŕn, ktoré sa časom do textílií poriadne zaryli. Môžete vďaka nim vyvolať v psíkovi podnet vykonať svoju potrebu na určenom mieste a nie všade, kde si zmyslí. Na to slúžia feromónové prostriedky, ktoré zvieratá lákajú na ich vlastnú toaletu. V ponuke výrobkov sa objavujú aj čistiace prostriedky pre búdy a pelechy, spreje na predmety, ktoré vaše zvieratko zvykne hrýzť, no nemalo by, tekuté a práškové odstraňovače moču alebo jednorazové a prateľné plienky pre psy. Tie sa dajú využiť nielen u sučiek, ale pri úplne každom psíkovi, ktorý má problémy s pomočovaním. Vynikajúco poslúžia napríklad aj v prípade, že niekam so zvieratkom cestujete.