Produkty animology boli uvedené na trh začiatkom roka 2010 a od úplného začiatku sa tešia veľkej popularite a úspechu u zákazníkov.

Animology je viacnásobne ocenená značka, ktorá bola zvolená "najlepším Pet produktom 2010" a "najlepším Grooming Produktom roku 2012" vo Veľkej Británii.

Animology produkty sa predávajú vo viac ako 30 krajinách sveta a sú oblúbené u miliónov majiteliov domácich zvierat po celom svete pri poskytovaní len toho najlepšieho pre ich miláčika.

Profesionálne rada produktov animology je použivána jednými s najväčších svetových groomerov a majiteľov štvornohých šampiónov.


 

Cieľ a princíp produktov Animology je jednoduchý - mať čo najlepšie produkty pre psov a psie salóny ("Groomer-ov"), ktoré prinášajú výsledky na svetovej úrovni, za prijateľné ceny. Animology je viacnásobne ocenená značka, ktorá bola zvolená "najlepším Pet produktom 2010" a "najlepším Grooming Produktom roku 2012" vo Veľkej Británii. Animology šampóny a spreje sú oficiálnymi produktami Groom tímu Anglicka. Animology je dôveryhodná a profesionálna sada, ocenená majiteľmi výstavných psov a miliónmi majiteľov domácich zvierat po celom svete. Na Animology starostlivosť o vášho domáceho maznáčika sa môžetze spoľahnúť.