Antiparazitiká - Zero Bugs, Ultrazvukový odpudzovač kliešťov a bĺch pre ľudí a aj pre Vašim domácich miláčikov.

 

Zariadenie pre Vás a aj Vašich miláčikov, ktoré je priateľské k životnému prostrediu. 

 

Ultrazvukový odpudzovač kliešťov ZeroBugs™ je ideálnym, netoxickým a ekologickým riešením pre ochranu Vás a Vašich domácich miláčikov pred blchami a kliešťami.  ZeroBugs™ funguje tak, že vydáva ultrazvukové vlny (mechanické zvukové vlny), ktoré sú úplne bezpečné pre ľudí a domáce zvieratá (dokonca aj pre používateľov kardiostimulátora alebo iných zdravotníckych zariadení). Zabraňuje a potláča prítomnosť kliešťov a bĺch v domácnosti, bez použitia potenciálne škodlivých chemikálií.

 

Zerobugs je dostupný v dvoch variatoch - Zerobugs pre psov alebo mačky a Zerobugs pre ľudi

Rozdiel medzi Zero Bugs PLUS pre ľudí oproti Zero Bugs pre psov je v tom, že Zero Bugs PLUS pre ľudí obsahuje dva ultrazvukové vysielače. Jeden, ktorý vysiela pred seba a druhý, ktorý vysiela smerom dole. Týmto spôsobom sa efektívne odpudzujú kliešte a blchy aj v tom prípade, keď je Zero Bugs PLUS pripnutý vo výške pása človeka.

tieň

 

Zero Bugs, Ultrazvukový odpudzovač kliešťov a bĺch- PRE ĽUDÍ

 

Stále pôsobenie ZeroBugs™ PLUS znižuje riziko kolonizácie kliešťami a blchami a teda pravdepodobnosť zamorenia parazitmi, ktoré sú možnou príčinou ochorenia.

Zariadenie ZeroBugs ™ PLUS je úplne netoxické a pracuje tak, že vydáva ultrazvukové impulzy, ktoré sú dokonale neškodné pre ľudí (dokonca aj pre nositeľov kardiostimulátorov alebo iných zariadení) a pre domáce zvieratá, ale ktoré rušia kliešte a blchy a udržujú ich v zátoke. Vysielané ultrazvukové vlny ovplyvňujú len nervové systémy kliešťov a blch, ktoré ich tak veľmi znepokojujú, že sú nútené opustiť danú osobu a súčasne zabrániť novému útoku. 

ZeroBugs ™ PLUS je vybavený dvoma vysielačmi: jeden s širokým čelným pôsobením, druhý s emisiami vpravo, vľavo a nadol.

Výdrž nevymeniteľnej batérie po aktivácii zariadenia je až 10 mesiacov. Zariadenie obsahuje testovacie tlačidlo a LED kontrolku.

 

 
Pozrieť Zerobugs pre ľudí
 

 

 

 

Zero Bugs, Ultrazvukový odpudzovač kliešťov a bĺch PRE PSOV A MAČKY

 

Zariadenie pre Vašich miláčikov, ktoré je priateľské k životnému prostrediu. 

Ultrazvukový odpudzovač kliešťov ZeroBugs™ je ideálnym, netoxickým a ekologickým riešením pre ochranu Vašich domácich miláčikov pred blchami a kliešťami.  ZeroBugs™ funguje tak, že vydáva ultrazvukové vlny (mechanické zvukové vlny), ktoré sú úplne bezpečné pre ľudí a domáce zvieratá (dokonca aj pre používateľov kardiostimulátora alebo iných zdravotníckych zariadení). Zabraňuje a potláča prítomnosť kliešťov a bĺch v domácnosti, bez použitia potenciálne škodlivých chemikálií.

Stále pôsobenie ZeroBugs™ znižuje riziko kolonizácie kliešťami a blchami a teda pravdepodobnosť zamorenia parazitmi, ktoré sú možnou príčinou ochorenia u psov a mačiek akejkoľvek veľkosti. Toto zariadenie je ideálne pre zvieratá, ktoré prichádzajú do styku s deťmi.

ZeroBugs ™ funguje tak, že vydáva ultrazvukové vlny (mechanické zvukové vlny), ktoré sú úplne bezpečnépre ľudí a domáce zvieratá (dokonca aj pre používateľov kardiostimulátora alebo iných zdravotníckych zariadení).  Zerobugs je efektívny v dosahu vysielania až do 1,5m. Jeho účinnosť a bezpečnosť pre ľudí a domáce zvieratá bola vedecky dokázaná. 

 Výdrž nevymeniteľnej batérie po aktivácii zariadenia je až 10 mesiacov. Zariadenie obsahuje testovacie tlačidlo a LED kontrolku.

 

 ZeroBug

 

 

 
Pozrieť Zerobugs pre psov a mačky
 

 

tieň

 

Kliešte a Blchy: Čo sú a aké nebezpečenstvo predstavujú pre domácich miláčikov a ľúdí

 

Kliešte a blchy sú ektoparazity, to sú parazity, ktoré sa držia na povrchu tela. Chránenie seba a našich domácich zvierat pred takýmito škodcami je nevyhnutné pri prevencii šírenia chorôb a infekcií.

Najmä kliešte (Rhipicephalus sanguineus) sú hlavným nosičom ochorení. Sajú krv infikovaných zvierat vyberú si Spirochete a odovzdajú ho novým hostiteľom, ktoré skusujú neskôr. Kliešte bez rozdielu napádajú všetky teplokrvné bytosti vrátane ľudí. Ich uhryznutie nie je bolestivé, a preto často prechádza bez povšimnutia. Akonáhle sú zahriznuté v pokožke, pôsobia ako čerpadlo. Neustále sajú a regurgitujú krv, takže obrovské množstvo krvi môže byť kontaminované pomerne rýchlo.

Ultrazvuk je ideálnym riešením ochrany proti takýmto škodcom ako sú kliešte a blchy. 

Použitie ultrazvukových technológií je ideálnym riešením na odstránenie kliešťov a bĺch z domácich zvierat a ľudí počas všetkých činností vykonávaných v kontakte s prírodou.

Vysielané ultrazvukové vlny ovplyvňujú lennervové systémy kliešťov a blch. Sú rušivé natoľko, že sú nútení opustiť hostiteľa a súčasne zabrániť novému útoku. Skutočne ekologické riešenie, ktoré nemá žiadne kontraindikácie, pretože nepoužíva žiadne potenciálne škodlivé chemikálie.

 

ilustracia tien

Čo je to ultrazvuk

ZeroBug

 

Ultrazvukové vlny sú neškodné vybrácie vzduchu podobné zvuku, ktoré nemajú nič spoločné so škodlivým elektromagnetickým žiarením vyžarovaným napríklad z mobilných telefónov.
Ultrazvuky vyžarované zariadeniami ULTRASOUNDtech™ majú schopnosť plne chrániť predmet tým, že vytvárajú okolo neho ochrannú bariéru. Ultrazvuk našiel a naďalej nachádza uplatnenie aj v medicíne a táto technológia sa nedávno taktiež použila aj pri kontrole škodcov a parazitov. Zariadenia ULTRASOUNDtech™ sú výsledkom štúdií a výskumov vykonaných v zdravotníckych zariadeniach.

Účinnosť týchto systémov bola testovaná vo Vedeckých Laboratóriách univerzity Camerino, ktoré potvrdili ich úspech pri boji proti škodcom a parazitom a ich absolútnu bezpečnosť pre ľudí a domáce zvieratá.

 

 

tieň

 

Štúdie a výskum:

 

Kliešte a blchy sú najbežnejšie z vonkajších parazitov, ktoré infikujú domáce zvieratá, najmä vzhľadom na značný nárast populácie psov a mačiek. Okrem toho sa čoraz častejšie dostávajú správy od ľudí, ktorí zdieľajú svoje domáce prostredie, záhrady a širokú škálu predmetov so svojimi domácimi miláčikmi.

Certifikát

"(...) ZeroBugs ™ zariadenia sa ukázali ako mimoriadne účinné v boji proti zamoreniu kliešťov a bĺch rôznych rodov a druhov a tiež v zabráneniu parazitom napadnúť hostiteľa."

"(...) môžu byť použité bez akýchkoľvek vedľajších účinkov u zdravých jedincov - na zabránenie zamoreniu - alebo u tých, ktoré už boli postihnuté kliešťami a blchami - aby sazabránilo zhoršeniu situácie. "

"Výsledky získané použitím zariadení potvrdzujú účinnosť produktu."

 

Výskum bol realizovaný profesorom Vincenzom Cuteriom - Škola Biosciences and Veterinary Medicine - Medical Laboratórium mikrobiológie a infekčných chorôb, Univerzita Camerino - Macerata - Taliansko, na 45 psoch rôznej rasy, pohlavia a veku v mestskej chovateľskej stanici Camerino.

 

 

 

 
Pozrieť komplet ponuku