Krmivo pre psov Naturea

naturea_pav

Naturea ponúka kvalitnú, vysoko nutrične hodnotnú a bezpečnú stravu bez obilia s pomerom viac ako 60% živočíšnych zložiek v každom balení. Naturea sa takto maximálne približuje prirodzenej strave psov a mačiek. 

Váš pes si zaslúži len to najlepšie

Strava bez obilovin.

Vedeli ste, že 90% psov a mačiek je alergických práve na obilniny v strave a nie na druh mäsa? NATUREA neobsahuje žiadne obilniny, a preto je považovaná za zdravú stravu pre psov a mačky, ktorá napomáha predchádzať potravinovým alergiám, priberaniu na váhe či cukrovke.

Tak ako u ľudí, aj u psov a mačiek vysoký obsah sacharidov môže viesť k obezite a cukrovke. NATUREA neobsahuje žiadne obiloviny a tak u psov a mačiek napomáha...

»eliminovať alergie z jedla: 90% psov a mačiek je alrergických na pšenicu, kukuricu, sóju, ovos a glutén. Bez obilovín v strave je veľká pravdepodobnosť odstránenia týchto problémov.

»udržiavať optimálnu váhu: strava bohatá na bielkoviny s nízkym obsahom sacharidov prispieva k uržiavaniu optimálnej váhy zvieraťa.

 »predchádzať cukrovke: po jedle s nízkym obsahom sacharidov zostáva krvný cukor v optimálnej hladine.

tien

Strava bohatá na proteíny

Vysokokvalitné proteíny, ktoré pochádzajú iba zo živočíšnych zložiek, sú dôležitou súčasťou zdravej výživy psov a mačiek. Proteíny získané zo živočíšnych zložiek sú pre psa či mačku jednoducho stráviteľné a vysoko hodnotné, na rozdiel od proteínov pochadzajúcich z rastlinnných zložiek ako sú obilniny.

Čerstvé proteíny: použitie čerstvého mäsa či rýb zvyšuje nutričnú hodnotu krmiva a v neposlednom rade aj jeho chutnosť.

Krmivo pre psov Naturea obsahuje viac ako 60% živočíšnych zložiek v každom balení. Naturea sa takto maximálne približuje prirodzenej strave psov a mačiek.

Strava s optimálnym množstvom sacharidov

Sacharidy nie sú nevyhnutné pre typickú a teda biologicky vhodnú stravu pre psov. To znamená, že ich v skutočnosti nepotrebujú, avšak neznamená to, že ich nevedia stráviť, alebo sú pre ich zdravie výslovne nezdravé. Problémom pri sacharidoch je ich množstvo a ich zdroj (kukurica, soja, ovos..) v krmive pre psov.

Krmivá pre psov Naturea obsahujú len 29 - 37% sacharidov a tým sa maximálne približujú pôvodnej strave psov, korá obsahovala len 14 % sacharidov.

Ochrana kĺbov:

Používanie glukosamínu, chondroitín sulfátu spolu s MSM (metyl sulfonyl metán), krmivo prispieva k udržiavaniu zdravých kĺbov zvierat. Tieto zložky pomáhajú predchádzať zápalom v dôsledku artritídy a displázie a majú tiež preventívne účinky u mladých zvierat najmä u plemien psov s predispozíciou na dané ochorenia ako sú napríklad retrívre, ovčiaky alebo rotvajlery).

Omega 3 & 6 mastné kyseliny:

Omega 3 a 6 napomáhajú v zlepšovaní kardiovaskulárneho zdravia a znižujú rozvoj abnormálneho srdcového rytmu (arytmie). Mastné kyseliny tiež: posilňujú imunitný system, znižujú rozvoj zápalových ochorení a príznaky alergickej dermatitídy, spomaľujú rozvoj niektorých nádorových buniek, bránia progresii ochorenia obličiek, pomáhajú v kontrole krvného tlaku a znižujú zrážanlivosti krvných doštičiek, pomáhajú znížiť stuhnutosť kĺbov.

Prírodné antioxidanty:

V krmivách Naturea sa nenachádzajú žiadne umelé konzervačné látky. Umelé chemické konzervanty BHA a BHT boli zakázané pre použitie v ľudskej strave v rôznych krajinách sveta. V Európskej únii, je stále povolené v potravinách a krmivách. Všetky Naturea krmivá sú konzervované iba prírodným tokoferolom (vitamín E) a vitamínom C.