Dvierka pre psa do chladného počasia

 

 

Stále bojujete s myšlienkou, ako nerobiť neustále vrátnika svojmu štvornohému miláčikovi, keď si zmyslí ísť na záhradu či dvor? Najmä v nadchádzajúcom chladnom počasí? Rozmýšľate nad prechodnými dvierkami pre psov, avšak máte obavu, či budú dostatočne tesniť a chrániť pred nízkymi teplotami?

Predstavujeme vám dokonalé dvierka pre psov pre extrémne počasie. Dvierka s 3 flapmi chránia váš domov pred extrémnymi teplotami a vďaka ním doprajete sebe aj psíkovi voľnosť a väčšiu slobodu. Tieto dobre navrhnuté dvierka pre psy poskytujú maximálnu energetickú účinnosť, ktorá je až 3 ½ krát vyššia ako štandardné dvierka pre psov s jednoduchou bariérou. Dvierka sa jednoducho inštalujú, čiže ich montáž zvládne aj menej skúsený domáci majster. Tieto prechodné dvierka môžete nainštalovať nie len do domu, ale aj do garáže alebo iného priestoru, kde bude mať váš miláčik zázemie počas vašej neprítomnosti.

Keď chce ísť psík von či dnu, prejde len cez uzatvárací panel s uzáverom. Odolný plastový rám zaručí pevnosť a pre dodatočnú izoláciu je možné použiť dodatočný uzatvárací panel. Ak máte strach, či sa váš maznáčik naučí prechádzať  cez dvierka z akéhokoľvek dôvodu, nemusíte. Chvíľa tréningu s odmenou pre psíka za dvierkami to urobí a radosť psíka za to určite stojí :-)

Nemusíte sa obávať ani neželaných návštevníkov. Naše prechodné dvierka  sú navrhnuté tak, aby zabránili vniknutiu iným vonku žijúcim zvieratám do vášho domova.

V neposlednom rade myslite aj na skutočnosť, že vďaka dvierkam pre psov máte vyriešené vycestovanie s rodinou cez víkend, kedy vášho psíka nemôžete vziať so sebou a obávate sa  v zime chladného počasia alebo zamrznutej vody.

 dvierka pre psy do chladneho pocasia

 

 
Viac informácií o produkte
 

 ilustracia tien