Dvierka pre psov a mačky - sloboda pre chlpáča, voľnosť pre vás

 

 

Máte doma psíka alebo mačičku? Obmedzuje vás niekedy neustále venčenie či púšťanie vášho štvornohého miláčika dnu a von? Radi by ste jemu aj sebe dopriali viac slobody? Máme pre vás riešenie!

Realita nejedného majiteľa psíka či mačičky - je ráno, vonku prší a váš štvornohý priateľ už netrpezlivo "stepuje" pri vašej posteli s myšlienkou ísť sa venčiť. Vy sa pri predstave, že musíte vstať a ísť do dažďa radšej otočíte ešte na pár minút na bok.  Po pár chvíľach však vstávate a idete. Predstavte si však, že by si váš pes alebo mačka mohla vybehnúť von kedykoľvek sa jej zachce. Dokonca aj vtedy, keď nie ste doma. Pýtate sa ako?

 

Vyberte si tie správne dvierka pre psy alebo mačky

Uľahčite život sebe aj svojmu maznáčikovi pomocou prechodných dvierok pre psy a mačky.

Vďaka našej širokej ponuke dvierok pre psy a dvierok pre mačky umožníte svojim domácim miláčikom slobodný pohyb zvnútra domova smerom von a naopak. Bojíte sa neželaných návštevníkov? Nemusíte! Naše prechodné dvierka zabraňujú vniknutiu ostatným vonku žijúcim zvieratám do vášho domova. Sú dostupné v rôznych farbách, materiáloch a odolné voči vplyvom počasia. Vyberte si prechodné dvierka presne také, ktoré najviac vyhovujú vašim potrebám.

Naša ponuka dvierok je určená pre psy a mačky rôznych veľkostí a hmotnostnej kategórie až do 100 kg. Jednoducho ich viete zabudovať do dverí, stien alebo okien. Ponúkajú ručné a automatické možnosti od jednoduchých magnetických uzamykacích systémov až po elektronické smart dvierka, ktoré umožňujú prístup domácim zvieratám s elektronickým kľúčom alebo  mikročipom. Dokonca si môžete určiť dobu, kedy sa majú dvierka odomknúť či uzamknúť. Vyberte si, či domácemu maznáčikovi dáte na obojok magnetický prívesok, pomocou ktorého sa dvierka aktivujú alebo mikročip, ktorý prečíta zabudovaný senzor v dvierkach a zároveň tak ochráni vstup iným zvieratám do vášho domova. Máte doma viac psíkov či mačičiek? Aj na to máme odpoveď - senzor v dvierkach vie rozpoznať až 32 rôznych čipov.

Doprajte sebe aj svojmu chlpáčovi viac voľnosti pomocou prechodných dvierok pre psy a dvierok pre mačky. Váš maznáčik sa vám za to isto poďakuje.

 

dvierka pre psov a macky

 

 
kompletná ponuka TU