Dvierka pre psy a mačky na čip, - s mikročipom

 

 

Chcete dopriať viac slobody pre vašu mačku? Máme pre vás novinku!

Značka PetSafe® uviedla do prevádzky svoje nové mikročipové dvierka pre mačky - PetSafe® Microchip Cat Flap. Jednoduchá inštalácia dvierok bola navrhnutá tak, aby umožnila vašim mačičkám ľahký prístup k vonkajšiemu prostrediu a súčasne udržiavala ostatné nežiaduce mačky či iné zvieratá mimo vášho domova.

Zariadenie PetSafe® Microchip Cat Flap číta jedinečné identifikačné číslo mikročipu mačky a nevyžaduje, aby mačka nosila ďalší obojok alebo iný doplnok. Zariadenie je vhodné pre mačky do 8 kg, dokonca môžu byť naprogramované až pre 40 mikročipov, čo je veľkou výhodou pre domácnosti s viacerými mačkami.

Mikročipové dvierka sú navrhnuté okrem čipového uzamykania aj s pohodlným 4 smerným manuálnym uzamykaním, ktoré vám umožňuje kontrolovať prístup a pohyb vašich zvierat. Okrem toho sú vhodné pre takmer akýkoľvek typ dverí alebo okien, ako aj pre murované steny.

Mikročipové PetSafe dvierka pre psy a mačky čítaju najbežnejší typ mikročipu DX-B (15 číslic). Ak si nie ste istí, aký typ mikročipu má vaša mačka (malý pes), vyskúšajte  kontrolu kompatibility mikročipov priamo na stránke dodávateľa a zadajte identifikáciu mikročipu, aby ste overili, či je váš mikročip kompatibilný.

Linka na overenie kompatability mikročipu tu

 PetSafe mikroipove dvierka pre macku

 

 
Viac informácií o produkte
 

  ilustracia tien