Vegánske krmivo pre psov a mačky BENEVO

 Logo Benevo

 

Spoločnosť Benevo je nezávislá spoločnosť na výrobu krmív pre domáce zvieratá so sídlom v meste Hampshire vo Veľkej Británii, ktorá je 100% rodinným podnikom vo vlastníctve vegetariánov.

Produkty a krmivá výrobcu Benovo sú shválené spoločnosťou Vegetarian Society UK, Vegan Society UK a PETA, a neobsahujú neobsahujú umelé farbivá, GMO suroviny, vedľajšie živočíšne produkty a deriváty.

 

 

 

 

tien

 

 

Krmivo pre psov a mačky Benevo v skratke

 

  • Pokročilá výživa

Spoločnosť Benevo je od roku 2005 priekopníkom v používaní alternatív bez živočíšneho pôvodu v komerčných krmivách pre psov a mačky k bežným krmivám na báze mäsa

  • Cruelty-free = Bez krutosti

Benevo miluje všetky zvieratá, nielen psy a mačky, takže výrobca neobchoduje so žiadnymi zvieracími zložkami ani s testami na zvieratách. Benevo verí v stravovanie bez krutosti.

  • Veggie od základu

Benevo je nezávislý britský podnik, ktorý vlastnia veggie ľudia bez akýchkoľvek prepojení na obchod s mäsom, na testovanie na zvieratách alebo na prepojenie s bitúnkami.

 

Pôvod názvu spoločnosti

 

Meno "Benevo" pochádza zo slova "Benevolent", čo znamená "podporovať blaho a šťastie druhých" a "robiť dobro".

 

Zdroj: http://www.benevo.com/#about

 

tien

 

Prečo vegánske, vegetariánske krmivá?

 

V roku 2004 bolo očividné, že posledné mäso vo väčšine domácností vegetariánov a vegánov bolo to, ktoré jedli ich domáce zvieratá. Mnohé z týchto domácich miláčikov boli zachránené zvieratká, a pre týchto ľudí to, že zachránili jedno zviera, vytvorilo etickú dilemu, keď síce zachránili menej šťastné zviera, ale na jeho nakŕmenie museli utratiť mnoho iných zvierat. Pre niektorých, ktorí by museli kúpiť mäso pre svoje zachránené zviera to znamenalo, že sa radšej pre adopciu zvieraťa ani nerozhodli.


Skôr ako kampaň na zmenu, alebo prosby o to, aby nás Mars a Purina vypočuli, sme verili a stále veríme, že my sami poskytujeme reálne alternatívy k tradičným mäsovým výrobkom. Nahrádzaním základných živín, ktoré sa nachádzajú v mäse, s biologicky dostupnými alternatívami z iných než živočíšnych zdrojov. Začatím samostatne pracovať  sme mohli uplatniť naše vedomosti a etiku bez toho, aby sme museli vyhovovať akcionárom. Po roku výskumu a vývoja sme spustili Benevo Dog a Benevo Cat ako riešenie etického problému. Odvtedy sme pokračovali v investovaní, rozvíjaní a šírení výživy pre domáce zvieratá v prospech všetkých zvierat s certifikovanými biopotravinami, bez obilnín a vo výrobe alternatívnych odmien pre psy, pre vymenovanie len niekoľkých druhov produktov.

Naše výrobky sú schválené Vegánskou spoločnosťou Veľkej Británie a Vegetariánskou spoločnosťou Veľkej Británie. Sme tiež PETA schválení pre netestovanie na zvieratách a dva roky za sebou sme dosiahli najvyššiu možnú úroveň z ceny Etickej organizácie Good Shopping Guide a to 100 zo 100. Etický spotrebiteľský časopis s názvom ‘Ethical Consumer Magazine’ tiež hodnotí Benevo Dog Organic ako najviac etick0 krmivo pre domáce zvieratá s skóre 20/20.

Zdroj: http://www.benevo.com/#about

 

tien

 

Sortimentná ponuka krmív pre psov a mačky BENEVO

 

Krmivá pre psy a doplnky výživy

Séria výživovo kompletných a vyvážených potravín pre psov s použitím starostlivo vybraných prísad a stále rastúcej škály doplnkových produktov, vrátane produktov na aktívne žuvanie, sušienok a dokonca aj koláča na špeciálne príležitosti.

Krmivá pre mačky

Mačky sú prirodzené mäsožravce vo voľnej prírode, pretože stratili schopnosť vyrobiť si niekoľko živín sami. Našťastie v Benevo zhromaždili rovnaké živiny z iných než živočíšnych zdrojov a mnoho mačiek sa úspešne stravuje na strave od Benevo viac než 10 rokov!

 

tien